Over ons

Met meer dan 25 jaar ervaring mogen we wel stellen dat we beschikken over een ruime kennis van het vakgebied. Als smederij zijn we gestart met de meest gebruikelijke machines en zijn nadien overgeschakeld naar CNC zaag- en boormachines, een wals, ponsmachines… We weten perfect wat we kunnen met deze machines, omdat we het smeden in de vingers hebben. De liefde voor het vak en de uitdagingen houden ons enthousiast, gedreven en nieuwsgierig naar nieuwe technieken en trends.

Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid, omdat we veel belang hechten aan een persoonlijke aanpak en een correcte opvolging van al onze projecten, grote en kleine opdrachten. Onze klanten vind je terug over heel Vlaanderen en dat geeft ons een goed gevoel, wetende dat we dit hebben opgebouwd door het afleveren van kwaliteitswerk.

Vakkennis &
kwaliteitsmaterialen

Eigen fabricatie
& plaatsing

Perfecte afwerking &
nauwkeurig werk

Projectopvolging &
persoonlijke aanpak

Onze aanpak

Heb je interesse in een poort of hek en wil je graag een offerte? Dan komen we bij jou ter plaatse en werken een voorstel uit, geheel vrijblijvend.

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op jullie wensen wat betreft de uitvoering en afwerking, rekening houdend met de woning en/of omgeving, is voorafgaand overleg nodig. Wij denken graag met je mee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Smederij Evens
Poorten en hekwerken
Erpekommerweg 41
3990 Peer
België
Tel.: +32 11 63 10 68
E-mail: martin.evens@hotmail.com
BE 0505.985.355

Heb je nog een vraag of wens je een vrijblijvende offerte?