Poorten en hekken

Materialen

Er is niet alleen een groot aanbod aan verschillende stijlen, maar ook aan materialen voor hekken (zowel voor draai- als schuifpoorten): metaal, aluminium en ook poorten gecombineerd met houtbekleding. Schuifpoorten vervaardigen wij tot een lengte van 9 meter, zelfdragend of op rail.

Poorten en hekken Evens

Voor- en nabehandeling / kleur

Een van de belangrijkste factoren voor een onderhoudsvrije poort en hekwerk is de juiste voor- en nabehandeling. Als grondlaag wordt een zinklaag aangebracht tegen roestvorming. Dit gebeurt door onderdompeling in een zinkbad, maar de zinklaag kan ook handmatig aangebracht worden met een vlamspuitpistool, afhankelijk van de uitvoering van het te behandelen werkstuk.

Als nabehandeling wordt er een kleurbepalende poedercoating aangebracht. Alle RAL-kleuren behoren tot de mogelijkheden in mat-, satijn-, of structuurlak.

Poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij het poeder in alle hoeken en op alle vlakken van het te behandelen voorwerp gelijkmatig wordt aangetrokken. Na het aanbrengen van dit poeder, wordt het voorwerp op +/- 200° gebakken in een oven, waardoor een slijtvaste eindlaag ontstaat.

Plaatsing

Onze eigen plaatsingsdienst beschikt over de nodige vakkennis en het juiste materiaal om oude bestaande poorten en hekwerken te verwijderen en nieuwe te plaatsen in eender welke ondergrond zoals klinkers, kasseien, asfalt, beton,… Doordat wij steeds gebruik maken van aangepaste machines, kunnen wij een propere plaatsing garanderen.

Poortautomatisering

Poortautomatisering voeren wij uit in samenwerking met Neltech, een gespecialiseerd bedrijf, waardoor vakkundige installatie en service gegarandeerd zijn. Bij poortautomatisering kan de poort met een afstandsbediening vanuit de wagen, woning of via een codeklavier op de poortpaal geopend worden.

Vakkennis &
kwaliteitsmaterialen

Eigen fabricatie
& plaatsing

Perfecte afwerking &
nauwkeurig werk

Projectopvolging &
persoonlijke aanpak

Smederij Evens
Poorten en hekwerken
Erpekommerweg 41
3990 Peer
België
Tel.: +32 11 63 10 68
E-mail: martin.evens@hotmail.com
BE 0505.985.355

Heb je nog een vraag of wens je een vrijblijvende offerte?